dinsdag, maart 18, 2014

Havermout koek zonder suiker en eieren

dinsdag, maart 18, 2014



Dit super simpele recept is een heerlijk alternatief op ontbijtkoek (zit namelijk bomvol suiker) en vult lekker:

150 gr. havermout/havervlokken
5 eetl. appelstroop
150 gr. (spelt) bloem (een deel kun je ook nog door gemalen havervlokken vervangen)
100 gr. geraspte kokos
150 gr. rozijnen
Theel. kaneel
Theel. zout
120 gr gesmolten boter (ik gebruik het liefst kokosboter als gezonder alternatief)
2 eetl. water

 Alles mengen en als één grote koek op het bakblik leggen.  Op 180 ºC in 15 min bakken. Voor het afgekoeld is in stukken verdelen met bijvoorbeeld een bakspatel of mes. Bewaren in een koektrommel of in de koelkast.

Written by

Over gezond leven & zijn, over lekker eten als brandstof voor je lijf & over meer energie & lekkerder in je vel.

0 comments:

Een reactie plaatsen

 

© 2013 Geweldig Gezond. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top